Nejmar menja Ronalda na posterima 'Najkija'?

Proizvođač sportske opreme 'Najki' razmišlja da kao svoje zaštitno lice postavi Nejmara da Silvu, umesto Kristijana Ronalda.

Izvor:

Subota, 28.11.2015.

18:13

Default images
Getty Images

Kako navode mediji u Španiji, Brazilac iz Barselone bi trebalo da zameni Portugalca u junu 2016. godine kao glavnu zvezdu američkog giganta.

Takođe, kako se navodi, Nejmar planira da nastupa za svoju domovinu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine, što ljudi iz 'Najkija' vide kao idealnu priliku za 'rokadu'.

Mediji ističu i da udela u potencijalnoj odluci imaju i fenomenalne partije Najmara za 'Blaugranu' ove sezone, pogotovo za vreme odsustva prve zvezde tima Lionela Mesija zbog povrede.

Tu je i činjenica da bivši igrač Santosa 23 godine, dok je trostruki i aktuelni najbolji igrač sveta ušao u četvrtu deceniju života i uskoro puni 31 godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: