Petak, 12.08.2011.

19:13

Đurđević: "Sve procene nerealne"

Na premijernom meču u novom prvenstvu gost OFK Beograd će na Karaburmi dočekati kulski Hajduk.

Izvor: B92

Default images

šef stručnog štaba Dejan Đurđević i kapiten "romantičara" Ivan Kecojević u sezonu ulazi sa mnogo ambicija, te početak sezone sličan prethodnoj.

Meč na Omladinskom stadionu igra se u subotu od 17.30 časova.

"Jedva čekam da počne utakmica, verujte da su nam pripreme preko glave. Nedostaje nam takmičarski adrenalin. Što se tiče same ekipe, svaki početak je jako neizvestan i ne bih da dajem tačne prognoze. Osamdeset procenata ekipa u Srbiji promeni igrački kadar, tako da su sve procene nerealne, kada su u pitanju očekivanja. Još uvek pokušavamo da nadjemo najbolji tim, kao i sve ostale ekipe", istakao je trener Đurđević.

Novi kapiten beogradskih plavo-belih Kecojević želi samo pobede.

"Čast je nositi traku OFK Beograda, ali i obaveza. Verujem u momke koji su sa nama u timu i očekujem početak kao prošle sezone i reprizu poput utakmice sa Metalcem. Nije bitno ko će postići gol, važna je samo pobeda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: