Četvrtak, 05.03.2015.

22:56

Podolski bira – Arsenal ili Turska

Agent Lukasa Podolskog rekao je da bi njegov klijent po isteku pozajmice u Interu mogao da se vrati u Arsenal ili da pređe u neki turski klub.

Izvor: ÐN

Default images
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Podolski je početkom januara iz Arsenala prešao na pozajmicu u Inter, gde će igrati do kraja sezone, a italijanski klub ima mogućnost da otkupi njegov ugovor.

Nemački reprezentativac još nije postigao gol za 'nerazure', a čelnici kluba iz Milana verovatno neće želeti da produže saradnju.

"Svašta može da se dogodi. Prošlog leta je mogao da pređe u Galatasaraj, ali to se nije ostvarilo. On je sada na pozajmici u Interu i na kraju sezone bi mogao da se vrati u Arsenal", rekao je fudbalski agent Ali Pektaš.

Podolski (29) je 2012. godine iz Kelna prešao u Arsenal za koji je odigrao 82 utakmice i postigao 31 gol.

"Ugovor sa Arsenalom ističe mu za godinu dana. Videćemo. Mogao bi čak i da ode u Tursku. Podolski veoma ceni turski fudbal i želi da nastavi da igra na visokom nivou", dodao je on.

Za reprezentaciju Nemačke do sada je odigrao 121 utakmicu, postigao 47 golova i osvojio Svetsko prvenstvo u Brazilu prošlog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: