Sautempton želi Đuričića?

Sautempton navodno želi da dovede još jednog srpskog reprezentetivca, saigrač Dušana Tadića mogao bi da postane Filip Đuričić, prenose engleski mediji.

Izvor: AK

Sreda, 28.01.2015.

16:44

Default images
foto: Beta/AP

Đuričić je trenutno na pozajmici iz Benfike u Majncu, ali je u drugom planu u redovima bundesligaša.

Menadžer "svetaca" Ronald Kuman planira da ga dovede takođe na pozajmicu, jer mu je potrebno pojačanje za napad zbog povreda igrača. Đuričić osim u napadu, može da igrao još kao krilo i vezni igrač.

Đuričić je u Benfiku stigao 2013. iz Herenvena za oko 6 miliona evra, potpisao je petogodišnji ugovor sa otkupnom klauzulom od 35 miliona evra.

Škotski Seltik nije uspeo da ga dovede prošle godine, jer je nudio 9 miliona evra. Srpski fudbaler je ove sezone odigrao 12 utakmica za Majnc, ali nije dao gol u Nemačkoj.

Sautempton je trenutno trećeplasirani u Premijer ligi, iza Čelsija i Mančester Sitija, a sa Mančester Junajtedom i Arsenalom vodiće borbu za plasman u Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: