Mamić: Ponuda mora da me obori

Izvršni direktor Dinama Zdravko Mamić rekao je da zainteresovani klubovi moraju da mu pošalju "ponudu koja se ne odbija" za fudbalera Marcela Brozovića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

11:38

Default images

Britanski mediji preneli su da su Arsenal i Atletiko Madrid zainteresovani za 22-godišnjeg veznog igrača, a londonski klub je navodno ponudio šest miliona funti.

"Nema ponuda. Ako neko želi da kupi naše glavne igrače, to mora da bude ponuda za pamćenje, ona koja će me oboriti s nogu, toliko dobra da ne mogu da je odbijem. To je moj princip", rekao je Mamić.

Brozović je karijeru počeo u Hrvatskom dragovoljcu 2010. godine, odakle je godinu dana kasnije prešao u Lokomotivu, a 2012. je potpisao za Dinamo.

Igrao je za mlade selekcije Hrvatske, za "A" tim odigrao je sedam utakmica i učestvovao je na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: