Najbolji u Srbiji: Ana, Novak, KKP

Na SPORTO Konferenciji u Portorožu Ana Ivanović i Novak Đoković dobili su priznanja za najbolje sportiste, dok je KK Partizan najbolji klub u Srbiji za 2014.

Izvor: MN

Petak, 21.11.2014.

08:58

Default images

SPORTO Brands svake godine dodeljuje nagrde za najbolje sportistkinje, sportiste i klubove u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj.

Ana, Novak i Košarkaški klub Partizan su i prošle godine proglašeni za najbolje iz Srbije.

Za najbolje u Sloveniji proglašeni su Tina Maze, Petar Prevc i NK Maribor, a u Hrvatskoj Sandra Perković, Marin Čilić i Hokejaški klub Medveščak.

Svetski priznati stručnjaci za sponzorstva u sportu, uspešni primeri aktivacije sponzorstava u sportu, interaktivni okrugli stolovi kao i brojne nagrade samo su jedan deo mozaika vrhunskog programa SPORTO konferencije, najveće takvog tipa u regionu, koji su prezentovani već tradicionalno u novembru mesecu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: