Srbi ne mogu sami, trijumf Laborala

Košarkaši Laboral Kuče pobedili su na svom terenu Galatasaraj sa 91:90, pogotkom Ajversona na tri sekunde do kraja meča.

Izvor: ÐN

Petak, 31.10.2014.

22:20

Default images

Laboral Kuča tako je stigla do druge pobede u tri meča i nalazi se na trećoj poziciji u grupi D, ispod Olimpijakosa i Crvene zvezde, a iznad Neptunasa i Galate.

Ajverson je pri rezultatu 90:89 pogodio odlučujuće polaganje, pošto je dobio odličnu loptu od Ertela i iskoristio lošu postavku odbrane gostiju.

Šut za pobedu imao je Vladimir Micov, ali je nakon pokušaja iz teške pozicije, lopta skliznula niz obruč.

Ceo duel bio je izjednačen, a Galatasaraj nije uspeo da sačuva prednost od sedam poena koju je stekao na početku poslednje četvrtine, a koju su inicirali srpski internacionalci Zoran Erceg i Vladimir Micov.

Upravo su naši igrači bili najbolji u turskom timu – Erceg je postigao 24 poena (6-9 za tri)m uz pet skokova, dok je Micov meč završio sa 20 poena i 4 asistencije.

Furkan Aldemir odigrao je odlično i jedan skok mu je falio za dabl-dabl (14p i 9sk), dok je Karlos Arojo imao 11 poena i 8 asistencija.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Tomas Ertel sa 17 poena i 8 asistencija i 4 skoka, a Kolton Ajverson je uz isti broj poena uhvatio 6 lopti.

Saša Vujačić je meč završio sa 14 poena, dva više od bivšeg igrača Partizana Davisa Bertansa.

Evroliga, grupa D:
Crvena zvezda – Valensija 76:63
Neptunas – Olimpijakos 81:85
Laboral Kuča – Galatasaraj 91:90


Tabela:
Olimpijakos 3/0
Crvena zvezda 2/1
Laboral Kuča 2/1
Neptunas 1/2
Galatasaraj1/2
Valensija 0/3

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: