Hajduk iz Kule – ponos ravnice

Fudbalski klub Hajduk iz Kule od ponedeljka više ne postoji, pošto je zbog finansijskih problema ugašen posle 101 godine postojanja.

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2013.

09:22

Default images

Klub iz Kule osnovan je 1912. godine kao KAFK Kulski atletski fudbalski klub, da bi 1925. godine bio preimenovan u SK Hajduk, ime koje je nosio do 2013. godine.

Posle Skupštine kluba, sa neizmernom tugom i velikim razočaranjem obaveštavamo sve Kuljane, navijače, simpatizere i ljubitelje sporta i fudbala koje je naš gradski klub stekao tokom 101 godine postojanja i tokom 22 godine igranja u vrhu srpskog fudbala da se Hajduk kakvog znamo gasi“, navedeno je u saopštenju kluba.

Navijači Hajduka oduvek su kulski klub zvali ’ponosom ravnice’. Poslednjih godina Kuljani su dosta namučili brojne rivale i zbog toga bez njih Jelen Superliga neće biti ista.

U čast kluba koji je postojao 101 godinu izabrali smo nekoliko slika tokom istorije kluba sa zvaničnog sajta Hajduka.
fkhajduk.rs
.
fkhajduk.rs
.
fkhajduk.rs
.
fkhajduk.rs
.
fkhajduk.rs
.
fkhajduk.rs
.
fkhajduk.rs
.
fkhajduk.rs
.
fkhajduk.rs
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: