Inter i dalje nemoćan na Meaci

Nastavljena je nemoć Intera na domaćem terenu, na Đuzepe Meaci slavila je i Sijena sa 2:0.

Izvor: AK

Nedelja, 23.09.2012.

16:56

Default images

Drugi poraz "neroazurima" na domaćem terenu u Seriji A gosti su naneli golovima Simonea Vergasole posle sjajne akcije u u 73. minutu i Frančeska Valijanija u nadoknadi vremena.

Sijena je samo četiri puta šutirala u okvir gola, ukupno šest na meču, dok su igrači Intera 19 puta šutirali, čak 11 puta u okvir gola.



Inter, koji je rival Partizan u Grupi H Lige Evrope, igrao je u sastavu: Handanović - Nagatomo, Ranokija, Žuan, Pereira - Gargano, Snajder, Kambijaso, Guarin - Kasano, Milito.

U 55. minutu Riki Alvares je zamenio Guarina, dok je deset minuta pre kraja Filipe Koutinjo ušao umesto Gargana. Pet minuta kasnije Hrvat Marko Livaja je zamenio Kasana.

Posle četiri kola u Seriji A, Inter je šesti sa šest bodova, upola manje od lidera Juventusa. Partizan 25. oktobra gostuje Interu, ali će tri nedelje pre toga igrati u Kazanju sa Rubinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: