Mihajlović: Zvaću Alena Stevanovića

Selektor srpskih fudbalera Siniša Mihajlović rekao je da planira da pozove igrača Torina Alena Stevanovića u nacionalni tim.

Izvor: JT

Sreda, 19.09.2012.

18:04

Default images

Mihajlović je, takođe, istakao da je uslov da to učini da Stevanović nastavi da u kontinutitetu igra dobro u svom klubu.

Došao sam u Torino da razgovaram sa Stevanovićem, da ga bolje upoznam jer je za mene bitan i ljudski faktor, ne samo tehnički kvaliteti. Ako Alen nastavi da igra dobro u kontinuitetu, može da se nada pozivu u reprezentaciju Srbije već za predstojeća dva meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo“, rekao je Mihajlović, koji je u u nedelju u Milanu prisustvovao duelu Intera i Torina, koji je završen pobedom 2:0 ’neroazura’.

Mihajlović je istakao da je 21-godišnji vezni fudbaler mnogo napredovao kod trenera Torina Đampjera Venture.

Sa Venturom, Stevanović je mnogo napredovao, a za njegov napredak ima još mnogo prostora u budućnosti“, istakao je selektor ’orlova’.

Stevanović je početkom 2009. godine prešao iz Radničkog iz Obrenovca u Inter, da bi na leto 2010. otišao u Torino, dok je u aprilu, maju i junu 2011. igrao na pozajmici u Torontu.

Srbija 12. oktobra dočekuje Belgiju u trećem kolu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, dok četiri dana kasnije gostuje Makedoniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: