‘Pravi’ Ronaldo rešio El Klasiko!?

Ugledni indijski dnevni list “Times of India” napravio je veliku grešku u nedelju, objavivši sliku brazilskog Ronalda uz vest o ‘El Klasiku’.

Izvor: JT

Utorak, 24.04.2012.

09:36

Default images

Duel Barselone i madridskog Reala na “Nou kampu” jeste rešio Ronaldo, ali Kristijano, ali je “Times” na naslovnoj strani objavio sliku Ronalda Luisa Nazarija de Lime.

Slično se desilo i prošle godine, kada je sajt ESPN uz vest o Lionelu Mesiju i portugalskom Ronaldu, objavio sliku legendarnog Brazilca.

‘Pravi’ Ronaldo, kako ga mnogi zovu, igrao je i za Barselonu i za Real tokom svoje bogate karijere. Boje Katalonaca branio je u sezoni 1996/97, dok se znatno duže zadržao u glavnom gradu Španije, gde je za ‘kraljevski’ klub igrao od 2002. do 2007. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: