Džajić sve bliži povratku u Zvezdu

Nekadašnji legendarni fudbaler i predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić otkrio je da pregovara o povratku u taj klub, prenose “Večernje novosti”.

Izvor: JT

Ponedeljak, 05.12.2011.

09:14

Default images

“Ovih dana vodim intenzivne razgovore s nekim ljudima, spreman da sve dam Zvezdi, a zauzvrat ne tražim ništa. Zvezda u poslednje vreme nije tamo gde bi trebalo da bude. Nadam se dobrom ishodu tih razgovora”, rekao je Džajić.

Džajić je to izjavio u Bijeljini, kada je bio u poseti Područnom fudbalskom savezu te regije i fudbalskom klubu Radnik, gde je razgovarao o budućoj saradnji sa Zvezdom.

U bilo kojem obliku spreman sam da pomognem. Znam da je Radnik na putu da se vrati u Premijer ligu BiH i da će na proleće da se bori sa Slogom iz Doboja”, istakao je Džajić.

Džajić je nedavno izabran u idealnu postavu svih Evropskih prvenstava, u izboru sajta ‘goal.com’. Legendarni fudbaler je bio na čelu Crvene zvezde u vreme najvećih uspeha srpskog klupskog fudbala, kada su crveno-beli bili šampioni Evrope i sveta, a klub je napustio 2004. godine.

Pred Crvenom zvezdom su sada izbori, koji bi trebalo da budu raspisani po završetku jesenjeg dela sezone, a tada bi trebalo i da bude jasnija kakva će biti Džajićeva uloga u slučaju povratka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: