Gol Veselinovića, Ivanović zaigrao

Srpski fudbaleri širom Evrope imali su solidan vikend, a Dalibor Veselinović postigao je gol za belgijski Kortrijk.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.08.2011.

19:24

Default images

Bane Ivanović je kao rezerva ušao u igru za Čelsi, Vidić je i dalje povređen, a Subotić i Kuzmanović standardni su u svojim timovima.

Italijanska i španska liga još nisu počele, a u Francuskoj su Pejčinović i Biševac odigrali svih 90 minuta za svoje ekipe.

Engleska

Branislav Ivanović se oporavlja od povrede i u pobedi Čelsija nad VBA igrao je od 66. minuta na poziciji štopera, a sve je izvesnije da će Slobodan Rajković napustiti klub. Aleksandar Kolarov odigrao je svih 90 minuta za Mančester siti u trijumfu nad Boltonom.

Nenad Milijaš presedeo je ceo meč na klupi Vulverhemptona, a Nemanja Vidić zbog povrede nije u kombinaciji za tim Mančester junajteda. Radosav Petrović debitovao je za Blekburn, pošto je na meču sa Aston vilom zamenio Pedersena u 75. minutu.

Nemačka

Gojko Kačar je u porazu HSV-a od Bajerna 5:0 igrao od 68. minuta, a Aleksandar Ignjovski bio je na klupi za rezerve u pobedi Verdera nad Frajburgom.

Neven Subotić zauzeo je svoje mesto halfa u timu Borusije Dortmund, koja je kod kuće savladala Nirnberg sa 2:0, a Zdravko Kuzmanović takođe je odigrao ceo meč u porazu Štutgarta od Bajera.

Francuska

Vujadin Savić odgledao je sa klupe za rezerve remi Bordoa sa Okserom, a Branko Lazarević imao je istu ulogu u porazu Kaena od Lila.

Nemanja Pejčinović odigrao je ceo meč za Nicu, dok Pavla Ninkova nije bilo u ekipi Tuluza. Milan Biševac proveo je na terenu celu utakmicu u trijumfu PSŽ-a nad njegovim bivšim klubom Valensijenom.

Rusija

Marko Blažić je presedeo ceo meč na klupi Amkara, baš kao i Predrag Mijić. Zoran Tošić je u trijumfu CSKA nad Tomskom igrao do 88. minuta, a u poraženoj ekipi Đorđe Jokić odigrao je svih 90 minuta.

Nekadašnji kapiten Partizana Nenad Đorđević odigrao je celu utakmicu za Krilja Sovjetov u porazu od Zenita 5:2, dok je Ognjen Koroman zamenjen u 55. minutu.

Danko Lazović odigrao je poslednjih 15-ak minuta za ekipu iz Sankt Peterburga, a Aleksandra Lukovića nije bio u sastavu zbog problema sa leđima.

Ivan Živanović nije ušao u igru za Rostov, a Jovan Golić takođe je presedeo meč na klupi za rezerve Spartak Naljćika. Nikola Drinčić odigrao je celu utakmicu za Krasnodar.

Belgija

U remiju Lirsa sa Beršotom 29-godišnji srpski fudbaler Miloš Marić odigrao je ceo meč, baš kao i Uroš Delić za protivničku ekipu.

Mladi, 19-godišnji Luka Milunović odigrao je poslednjih pola sata za Culte Varegem, a napadač Anderlehta Milan Jovanović zamenjen je u 76. minutu. Golman Vladan Kujović bio je na klupi Klub Briža.

Dalibor Veselinović, nekadašnji igrač Vojvodine i ČSK pivare, dao je gol za Kortrijk u kojem nastupa kao pozajmljeni fudbaler Anderlehta, a ceo meč na terenu je proveo i Nebojša Pavlović.

Holandija

Štoper Jagoš Vuković odigrao je svih 90 minuta za Rodu u porazu od RKC-a, a 19-godišnji Filip Đuričić do 77. minuta je bio na terenu u porazu Herenvena od Tventea sa 5:1.

Dušan Tadić odigrao je celu utakmicu za Groningen u remiju sa Bredom, a Miralem Sulejmani igrao je do 62. minuta za Ajaks na meču sa Venlom (2:2).

Češka i Austrija

Milan Dudić odigrao je svih 90 minuta za Šturm iz Graca, baš kao i 22-godišnji Danijel Mićić za Kapfenberg. Zlatko Junuzović, 23-godišnjak rođen u Loznici, odigrao je celu utakmicu za Austriju u pobedi nad Rapidom.

Miroslav Marković, 21-godišnji napadač Dukle iz Praga, proveo je ceo meč u igri u porazu od Plzena, Božidar Jelovac presedeo je utakmicu na klupi za Češke Budejovice, a Borislava Simića nije bilo u timu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: