Sport: Kejl Lukas menja Džerelsa?

Posle odlaska Kurtisa Džerelsa prvak Srbije mogao bi da angažuje novog pleja iz SAD, Kejlina Lukasa, igrač Mičigen Stejt univerziteta, piše Sport.

Izvor: ÈŽ

Utorak, 28.06.2011.

08:32

Default images

Lukas je u poslednje četiri godine imao sjajnu statistiku.

U prvoj sezoni je beležio 13,5 poena po meču. Kada se krajem sezone povredio, Mičigen je ostao bez mesta na F4 NCAA lige. U poslednjoj sezoni beležio je 17 poena i 3,5 asistencija.

Stručnjaci kažu da je u pitanju sjajn i eksplozivan šuter, kojem je mana igra u odbrani, najviše zbog nedostatka visine. Lukas je visok 188 santimetara i ima 88 kilograma.

Za četiri godine je ubacio 507 poena sa slobodnih bacanja, po čemu je lider univerziteta, a za vreme studija je postigao preko 1500 poena i imao više od 500 asistencija.

Pored sjajnog Amerikanca Novosti objavljuju da se "ponovo priča" o dolasku Vladimira Dragičevića, bivšeg igrača Budućnosti i Kahe Laborala, koji je trenutno bez angažmana.

Ni u slučaju Lukasa ni u priči o Dragićeviću ne navode se izvori.

Partizan je od početka prelaznog roka dovođen u vezu sa Danilom Anđušićem, koji želi u beogradski klub i Vasilijem Micićem, mladim bekom Mega Vizure a razgovori sa Raškom Katićem, Dušanom Kecmanom i Petrom Božićem biće nastavljeni u utorak.

Klub su napustili Džerels, Gist (obojica odlaze u turski Fenerbahče) i Džavai (Uniks Kazanj, Rusija), a Jan Veseli će kao šesti izbor na NBA draftu, najverovatnije, potpisati ugovor sa Vašington Vizardsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: