Partizan: Ranković menja Miljkovića

Posle Brazilca Eduarda Pašeka, Partizan je u sredu doveo još jednog igrača, 32-godišnjeg Aleksandra Rankovića.

Izvor: AK

Sreda, 22.06.2011.

18:27

Default images

Ranković je proteklih devet sezona igrao u Holandiji, za Vitese (2002-2005) i Den Hagu (2005/2011), a karijeru je počeo u beogradskom Radu (1997-2002).

Novo pojačanje Partizana najveći utisak u Holnadiji je ostavio u januaru 2007. godine kada je pretio sudiji koji mu je pokazao crveni karton u porazu Den Haga od AZ Alkmara (3:1).

Ranković se sudiji Kevinu Blumu obratio rečima: "Kada te vidim u gradu, ubiću te", a za to je dobio suspenziju od pet mečeva.

On će se u četvrtak priključiti pripremama 'crno-belih' na Pohorju. Miljković je povredio zadnju ložu i odsustvovaće nekoliko nedelja sa terena.

Jedan Brazilac stigao na probu

Prvi trening u Partizanu u sredu su odradili Bugarin Ivan Ivanov i novopridošli Brazilac Velingson de Souza, koji je u utorak veče stigao na probu kod Aleksandra Stanojevića.

De Souza Igra na poziciji levog ofanzivnog igrača, rođen je 1989. godine, a nastupao je u Hong Kongu sa Matejom Kežmanom u ekipi Južna Kina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: