Zvezda traži alternativu za Salatu?

Dolazak reprezentativca Slovačke Kornela Salate u Crvenu zvezdu se iskomplikovao pa ‘crveno-beli’ razmišljaju o drugim rešenjima za poziciju štopera.

Izvor: B92, zurnal.rs

Četvrtak, 13.01.2011.

09:04

Default images

Iako je sportski direktor Ivan Adžić trebalo da se sastane sa predstavnicima Slovana i menadžerom Salate u Budimpešti, do sastanka nije došlo.

U Crvenoj zvezdi već traže drugo rešenje, a alternativa Salati mogao bi da bude bugarski reprezentativac čije ime se za sada drži u tajnosti, a neke od mogućih opcija su Jordan Milijev, Viktor Genev i Plamen Nikolov.

Sportski žurnal piše da je do zastoja u pregovoru sa slovačkim reprezentativcem došlo najverovatnije zato što Salatin menadžer odugovlači, jer se veruje da postoji bolja ponuda od one koju su uputili ‘crveno-beli’.

U slučaju da Salata ne dođe u Crvenu zvezdu, pod znakom pitanja bi bio i Mario Božić, pošto je bilo predviđeno da bivši reprezentativac BiH dođe iz Slovana u paketu sa Salatom.

Kao eventualna zamena za Salatu navodi se neimenovani bugarski reprezentativac, a veruje se da bi to mogao da bude jedan od trojice štopera koji igraju u domaćim klubovima – Jordan Milijev iz Levskog, Viktor Genev iz Slavije ili Plamen Nikolov koji nastupa za Liteks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: