Hrvatski mediji: "Robi u Beogradu"

Hrvatski mediji na naslovnim stranama u sredu prenose potvrdu Roberta Prosinečkog da je u utorak uveče dobio ponudu da bude trener Zvezde. Promocija u petak...

Izvor: B92, Veèernjak,SN

Sreda, 08.12.2010.

11:06

Default images

Hrvatski mediji u sredu na naslovnim stranama svojih sportskih izdanja prenose ono što je u Zagrebu predstavljalo “novinarsku bombu” još u nedelju. Robert Prosinečki je novi trener Crvene zvezde:

Žuti u Beogradu za 100 hiljada evra”,Predstavljanje u petak, Prosinečki na korak od Crvene zvezde”, “Žuti se vraća kući” samo su neki od naslova kojim hrvatski sajtovi i sportska štampa najavljuju dolazak legende crveno-belih u klub u kome je napravio najveće uspehe.

U intervju za B92 još u nedelju, Robi je najavio da jednog dana želi da sedne na klupu “kluba u kome je doživeo najveći uspeh”. Taj dan je po svemu sudeći, došao prilično brzo.

U izjavi za “Večernjak” i “Sportske Novosti” Prosinečki je sada otišao korak dalje i rekao da je u utorak dobio konkretan poziv iz Beograda:

Dobio sam poziv u utorak uveče. Spreman sam na razgovore. Moralno sam odgovoran isključivo svojoj porodici. Svestan sam da će biti različitih komentara, da se to možda nekima i neće svideti, ali ne mogu i ne želim da bežim od činjenice da sam u Crvenoj zvezdi proveo četiri vrlo lepe i rezultatski uspešne igračke godine” rekao je Prosinečki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: