B92: Lafajet novi bek Partizana

Amerikanac Oliver Lafajet novi je plejmejker Partizana mt:s, saznaje B92.

Izvor: B92

Sreda, 13.10.2010.

13:42

Default images

On je u prethodnom periodu igrao pripremne utakmice NBA za Boston Seltikse. Njegov dolazak u Beograd očekuje se narednih dana.

Lafajet je pod neobičnim okolnostima napustio Boston Seltikse, iako je ostavio odličan utisak igrajuči za slavnu "franšizu" iz Masačusetsa.

Novi plejmejker 'crno-belih' se školovao na Univerzitetu Hjuston, koji je završio 2008.godine. Kasnije je igrao za NBDL ekipe Eri Bej i Fort Vejn. Krasi ga izuzetna brzina, solidna ruka, ali i mogućnost da kao „kombo“ bek igra na pozicijama 'jedan' i 'dva'.

Lafajet je takozvani „last kat“ ekipe Bostona pred početak trening kampa Seltiksa. 26-godišnji bek je u jedinoj utakmici sa Seltikse i porazu od Milvokija, bio vrlo dobar sa sedam poena, četiri skoka i dve asistencije za 20 minuta u igri.

Boston je doveo u međuvremenu Delonte Vesta i potpisao ugovor sa Nejtom Robinsonom, dok je tokom leta draftovan i bek Ejveri Bredli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: