Koroman "počastvovan pažnjom"

Ognjen Koroman je zvanično predstavljen kao pojačanje korejskog Inčona.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 01.07.2009.

17:49

Default images

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde nazvan je velikim pojačanjem kluba koji trenira Ilija Petković. Koroman je na predstavljanju rekao da je "počastvovan pažnjom koju je dobio" i rekao da dolazi "u jedan od najvećih klubova Azije".

"Mogu da kažem da je Inčon sjajno organizovan klub i jedan od najvećih na azijskim prostorima. Biće mi čast da nosim njihov dres. Posebno mi se dopalo što su u svakom trenutku isticali da dolazim iz najvećeg kluba jugoistočne Evrope Crvene zvezde koji je bio šampion Evrope i sveta. Korejci znaju da cene uspeh," rekao je Koroman koji je u dresu beogradskih 'crveno-belih' igrao dve i po godine i za to vreme osvojio jednu titulu prvaka u jedan trofej u kupu.

Koroman je već počeo sa treninzima a rekao je da jedva čeka početak sezone.

"Moram dobro da se spremim kako bih opravdao epitet zvezde prelaznog roka. Biće teško, ali spreman sam da na zalasku karijere budem u najboljoj formi. Pa kad prođe i ova pečalba eto me na Marakani, da gledam Zvezdu," izjavio je nekadašnji igrač subotičkog Spartaka, kragujevačkog Radničkog, OFK Beograda, moskovskog Dinama, ekipa Krilja Sovjetov iz Samare, Tereka iz Groznog, Portsmuta i Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: