WTA, ATP: Pad za Anu, skok Bozoljca

Na listi najboljih teniserki Serena Vilijams zadržala je prvo mesto.

Izvor: ÈŽ

Ponedeljak, 22.09.2008.

10:17

Default images

Jelena Janković je druga, a treća je Dinara Safina koja je napredovala za dva mesta, posle pobede na turniru u Tokiju. Ana Ivanović je sa treće pala na četvrtu poziciju. Jelena Dementijeva je, takođe, pala za jedno mesto i sada je peta. Od šestog do desetog mesta nije bilo promena i tu se nalaze Šarapova, Kuznjecova, V. Vilijams, Zvonareva i Radvanska. Tri naše slabije rangirane teniserke ostvarile su velike pomake.

Ana Jovanović je napredovala za 20 pozicija i sada je 285. Teodora Mirčić je sa 293. prešla na 286. poziciju, dok je Nataša Zorić sa 402. "skočila" na 390. mesto.

Promena u vrhu ATP liste nije bilo jer se protekle nedelje igrao Dejvis Kup, tako da je Nadal i dalje prvi, prate ga Federer, Đoković i Mari.

Pobedom u Banjaluci Ilija Bozoljac se probio na 120. poziciju ostvarivši napredak za 11 mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: