Ubedljiv poraz Vojvodine od Hapoela

Fudbaleri Vojvodine nisu obezbedili plasman u prvo kolo Kupa UEFA.

Izvor: Nina Kolundžija

Četvrtak, 28.08.2008.

18:56

Default images

Oni su u drugom meču drugog kola kvalifikacija ubedljivo poraženi od Hapoela rezultatom 3:0 (1:0) u Tel Avivu. Prvi meč u Novom Sadu završen je bez golova. Golove su postigli Jeboa, Vermont i Abutbul.

Prvo poluvreme proteklu je u dominaciji domaćeg tima. Prvi gol postignut je posle prekida u 29. minutu. Sa leve strane Abutbul je uputio centaršut u šesnaesterac a Jeboa je iskoristio veliku grešku odbrambenih fudbalera Vojvodine i poslao loptu glavom u mrežu.

Najbolju šansu za Vojvodinu propustio je u petom minutu Žarko Lazetić. Centrirao je Dušan Tadić, a nekadašnji napadač Bežanije i Partizana pogodio prečku silovitim udarcem sa14 metara.

U nastavku meča igrači Hapoela nastavljali su sa napadima dok su Novosađani su imali tek po neku polušansu.

U 57. minutu Vermont sa dvadeset metara šalje loptu koja je na putu do gola zakačila jednog igrača Vojvodine i završila u mreži golmana Brkića.

U 76. minutu lopta je pogodila u ruku Žarka Lazetića i sudija je svirao penal za Izraelce. Precizan je bio Abutbul.

Hapoel: Enjejama, Topuzakov, Da Silva, Vermut, Zahavi (Načo), Abutbul, Antebi, Kende, Badir, Jeboa (Luala), Telkiski (Luc).
Vojvodina: Brkić, Stošić, Djurić, Kizito, Lovrić, Tumbasević, (Trivunović), Popović, Lazetić, Buač (Pantelić), Vukajlović (Aleksić), Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: