Škobalj novi trener Crvene zvezde

Izvor: ÈŽ

Sreda, 23.04.2008.

14:30

Default images

Milan Škobalj novi je trener košarkaškog kluba Crvena zvezda objavio je u sredu beogradski klub. On je do sada bio pomoćnik bivšem šefu stručnog štaba Stevanu Karadžiću. Promocija novog trenera biće održana u sredu u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu u 11 sati, a tom prilikom uprava kluba govoriće o trenutnom stanju u Zvezdi.

Karadžić je napustio klub prošle nedelje, dan uoči derbija sa Partizanom u petom kolu Svislajon superlige. On je kao razloge naveo slabe finansijske uslove, lošu komunikaciju sa upravom i loš rad rukovodstva.

Škobalj je kao igrač nastupao za KK Čukarički, KK Vojvoda Stepa, KK Železničar, od 1991-95 bio je član FMP Železnika, gde je počeo trenersku karijeru.

Iz Železnika je prešao u Crvenu zvdezdu 2000. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: