Engleska = San Marino

Fudbalska reprezentacija Engleske jedina uz San Marino nije uspela da postigne gol iz igre u ovosezonskoj Ligi nacija.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 24.09.2022.

15:15

Engleska = San Marino
Foto: Profimedia

Engleska je u petak poražena od Italije sa 1:0 (0:0) u petom kolu Grupe 3 A Lige nacija i zauzima poslednje mesto u grupi sa svega dva osvojena boda.

Ekipa koju predvodi selektor Geret Sautgejt dala je samo jedan gol u takmičenju i to u remiju na gostovanju Nemačkoj (1:1), a u strelce se tada sa bele tačke upisao napadač Totenhema i kapiten "Gordog Albiona" Hari Kejn.

Sa druge strane, San Marino je jedina selekcija koja nije postigla niti jedan gol i u Grupi 2 D lige nacija zauzima poslednje mesto bez bodova i sa gol-razlikom 0:5.

Priliku da konačno postigne gol iz igre vicešampion Evrope Engleska imaće u ponedeljak, 26. septembra u 20.45, kada će na Vembliju dočekati Nemačku u poslednjem kolu Grupe 3 A Lige nacija.

San Marino će u poslednjem kolu ugostiti Estoniju, takodje 26. septembra u 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: