Medvedev o Đokoviću na US openu: Ako promenimo pravila...

Ruski teniser Danil Medvedev je nakon osvajanja titule u Los Kabosu bio upitan i za US open.

Izvor: MT

Nedelja, 07.08.2022.

17:30

Medvedev o Đokoviću na US openu: Ako promenimo pravila...
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Najbolji igrač sveta brani titulu u Njujorku, gde je prošle godine u finalu savladao Novaka Đokovića i tako ga sprečio da osvojio kalendarski Slem.

Upravo je srpski as tema broj jedan kada je ovaj turnir u pitanju, pošto su šanse za nastup, zbog zabrane ulaska nevakcinisanim državljanima, sve manje.

Medvedev bi želeo da se sa Novakom sretne na US openu, ali, ipak, podseća da su pravila jasna i eventualna promena mogla bi da dovede do negodovanja onih, koji se već duže vreme suočavaju sa zabranama jer nisu vakcinisani.

"Ne želim da govorim o razlozima za ove odluke, jer je mnogo ljudi stradalo tokom pandemije. Ako promenimo pravila, biće onih koji će se pobuniti, jer im je zabranjen ulazak u zemlju, tako da ne mogu da rade. Lično, ako govorimo samo iz ugla tenisa, ne razmišljajući o različitim stavovima, želim da Novak igra na US openu", rekao je Medvedev.

Medvedevu je, inače, titula u Los Kabosu bila 14. u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: