Donovan Mičel stiže u Njujork?

Njujork Niksi su na pragu dovođenja beka Jute Džez Donovana Mičela, pišu američki mediji.

Izvor: SN

Subota, 02.07.2022.

08:15

Donovan Mičel stiže u Njujork?
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Prelazni rok u NBA ligi doneo nam je mnogo uzbudljivosti, poput najvećeg ugovora ikada koji je potpisao Nikola Jokić ili onog koji su potpisali Bredli Bil, Buker, Zajon...

Takođe, imali smo i veliki trejd na relaciji Minesota Timbervulvs – Juta Džez, kada je centar Rudi Gober završio u Minesoti.

To sigurno znači da se Juta okreće rebildingu, odnosno ponovnoj izgradnji ekipe, što je najavljeno u noći između četvrtka i petka kada je Rojs O'Nil trejdovan u Bruklin.

Kako prenosi dobro obavešteni Ian Begli, Juta Džez će verovatno poslati Donovana Mičela u Njujork Nikse. Trenutno stvar koja koči posao jeste broj pikova na draftu, pošto Niksi nisu spremni da ih se odreknu tako lako.

Ipak, treba imati u vidu da trener Tom Tibodo baš i ne voli da radi sa rukijima, ali i da je Donovan Mičel sa Tibodoovim asistentom Džonijem Brajantom sarađivao u Juti i da mu je upravo on pomogao da karijeru odvede na viši nivo.

Takođe, Mičel je odrastao u Njujorku i veliki je ljubitelj Metsa, ali i Niksa...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: