B92.net u Sloveniji: Nova odbrana Partizana

Partizan je u četvrtak imao samo jedan trening, ali je taj popodnevni bio u vrlo jakom ritmu.

Izvor: SS

Četvrtak, 23.06.2022.

20:15

B92.net u Sloveniji: Nova odbrana Partizana
Foto: B92/Stefan Smuða

Nakon nekoliko vežbi zagrevanja i podizanja osećaja zajedništva i timskog duha, prešlo se na uigravanje nove defanzivne linije.

U nedostatku štopera (Saničanin i Vujačić dobili duži odmor posle Lige nacija, Ilić je na EP sa U19 selekcijom, Miletić i Ostojić su otišli iz kluba), Ilija Stolica je posegao za alternativnim rešenjima.

Foto: B92/Stefan Smuða
Uigravana je poslednja linija koju su nosili Marko Jevtović i Zlatan Šehović kao centralni bekovi, na desnom boku bio je Aleksandar Filipović, a na levom Slobodan Urošević.

Ta četvorka trebalo bi da izađe na teren u petak popodne na megdan Klužu u prvoj pripremnoj utakmici na letnjim pripremama u Ptuju.

Ispred njih su bili Saša Zdjelar i potpuno oporavljeni Ljubomir Fejsa, po krilima Kvinsi Menig i Filip Holender, napade je kreirao Bibars Natho, a najistureniji bio, naravno, Rikardo Gomeš.

U jednom delu treninga mlađi igrači su igrali "ševu" na drugom terenu, a potom su "izašli na crtu" prvopozivcima i spremali ih za sutrašnji meč.

Na kraju je uigravan ofanzivni i defanzivni prekid, na čemu Stolica često stavlja poseban akcenat.

U večernjim satima očekuje se dolazak Patrika Andradea, a za petak ujutru u 11.00 zakazana je zvanična promocija u crno-beloj bazi u Sloveniji.

Sa priprema Partizana u Sloveniji - Stefan Smuđa
Foto: B92/Stefan Smuða

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: