Džošua vs Usik, drugi deo: "Vidimo se uskoro" VIDEO

Aleksandar Usik možda jeste oduzeo Entoniju Džošui titule šampiona sveta u četiri verzije (IBF, IBO, WBA, WBO), ali tu nije kraj.

Izvor:

Ponedeljak, 27.09.2021.

11:45

Džošua vs Usik, drugi deo:
Foto: Profimedia

U ugovoru, koji je potpisan pre meča, stoji klauzula prema kojoj je organizovanje revanša obavezno u slučaju poraza Džošue.

Stoga je Usik neposredno posle borbe vratio osvojene pojaseve Džošui, koji mu je dobacio: "Vidimo se uskoro".

"Ne znam ništa o revanšu, ali pretpostavljam da će biti održan u februaru ili martu. Ja mislim da bi najisplativije bilo da se ponovo sve organizuje u Velikoj Britaniji, ali sam svestan da će Usikovi zastupnici želeti da borba bude upriličena u Ukrajini. Međutim, to je malo izgledno – Ukrajina u februaru nije dobra lokacija za takav meč. U svakom slučaju, sarađivaćemo kako bismo maksimizovali profit“, izjavio je Džošua.

Podsetimo, Usik je pobedom nad Britancem postao prvi bokser od Ivandera Holifilda koji je bio neprikosnoveni šampion sveta u kruzer kategoriji, a potom postao i svetski prvak u teškoj kategoriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: