Ostavka Vermezovića, novi trener...

Izvor: B92

Nedelja, 02.10.2005.

09:07

Default images

Vladimir Vermezović nije više trener prvog tima Partizana. U subotu uveče posle treninga u SC Partizan – Teleoptik u Zemunu saopštio je igračima da je došao trenutak za rastanak:

"Ponudio sam ostavku. Sada od mene više ne zavisi...Ja vas više neću voditi," rekao je Vladimir Vermezović fudbalerima aktuelnog šampiona.

Tako je, ako je uopšte i postojala, otklonjena i poslednja dilema da li će i na koji način doći do promena na klupi Partizana. Današnju utakmicu između Partizana i Hajduka iz Kule sa klupe će udruženim snagama voditi Blagoje Paunović i Zvonko Varga, dojučerašnji asistenti u stručnom štabu Vladimira Vermezovića...

U toku dana sastaće se i rukovodstvo Partizana. Javnost i mediji već nekoliko dana "naglas razmišljaju" o novom treneru - najčešće je pominjan Momčilo Vukotić, ali neki izvori tvrde da to u ovom trenutku nije realna opcija. Partizan ponovo želi da angažuje stranca i kako saznaje "Sportski žurnal" on treba da stigne iz Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: