"Kiša golova" u Surdulici – Zvezda "pregazila" Radnik

Fudbaleri Crvene zvezde su rezultatom 4:1 pobedili Radnik u Surdulici u 13. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: SN

Nedelja, 01.11.2020.

14:20

foto: STARSPORT

Utakmica nije bila preterano atraktivna u prvom delu susreta, a počela je minutom ćutanja u čast nedavno preminulog mitropolita Amfilohija.

Zvezda je imala prvi napad na meču, ali je Ben loše šutirao i sve je propalo. Gosti su pritiskali čitavo prvo poluvreme, želeli su da što pre postignu gol i Radnik se grčevito branio.

Tamo u 16. minutu, videli smo prvu promenu rezultata. Gavrić se u kaznenom prostoru fantastično snašao, unutrašnjim delom stopala je pogodio „malu mrežu“ i Zvezda je u prvoj polovini prvog poluvremena stigla do vođstva.
Foto: StarSport
Posle ovog gola je Radnik u dva navrata imao solidnu priliku, ali je odbrana Zvezde u oba navrata jako dobro reagovala, pa je potom tempo opao, igralo se uglavnom na sredini terena i češće je lopta bila kod igrača u crveno-belim dresovima.

U 40. minutu, Zvezda postiže i svoj drugi pogodak. Ben je bio na pravom mestu i iskoristio asistenciju Boaćija za visokih 2:0, sa koliko se i otišlo u svlačionice.

U nastavku smo videli dosta bolji fudbal i čak dva gola u prvih petnaestak minuta. Posle nekoliko opasnih napada Radnika, Zvezda ih je kaznila i povela sa 3:0.

Boaći je sjajno pronašao Kangu, koji oštrim šutem po zemlji postiže taj gol. Već u sledećem napadu, Radnik ima opasnu akciju i veliku priliku za gol, ali su dobili korner. Taj korner se isplatio, pošto je Pavlov iz peterca pogodio za 3:1.

Nisu se dugo radovali igrači u plavim dresovima, pošto je Aleksa Vukanović sjajno iskoristio precizan centaršut Gobeljića i iz neposredne blizine postigao i četvrti Zvezdin gol, 4:1.

Do kraja utakmice nije bilo mnogo zanimljivosti, pa sudija Nikolić nije ni produžio meč i u 90. minutu svirao kraj. Ubedljiva pobeda Crvene zvezde.

Utakmicu između Zvezde i Radnika možete pratiti UŽIVO u našem LIVE BLOGU
Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: