Nedelja, 20.09.2020.

12:38

Koković preuzeo Grafičar – "jedinstveni klub u Srbiji"

Srpski fudbalski trener Radomir Koković novi je šef stručnog štaba Grafičara, člana Prve lige Srbije, koji je razvojni tim Crvene zvezde.

Izvor: LN

Koković preuzeo Grafičar –
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Želim da se zahvalim u svoje ime i u ime svih zaposlenih u FK Grafičar dosadaššnjem treneru Miliji Žižiću za sve sto je uradio za nas, na energiji, posvećenosti, profesionalnosti i emociji koje je nesebično davao i zalagao se da svakoga dana budemo sve bolji. Njegovo ime ostaće upisano u istoriji kluba. ŽŽelimo mu puno sreće kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ujedno žželim Radomiru Kokoviću dobrodoššlicu u klub", izjavio je predsednik Grafičara Slobodan Govedarica.

On je dodao da je uveren da će imati dugu i plodotvornu saradnju, pre svega u stvaranju mladih igrača.

"To smo na startu rada ove uprave proklamovali kao osnovni cilj. Zato se kao društveno odgovoran klub trudimo da iz godine u godinu unapređujemo sportsku infrastrukturu i stvorimo bolje uslove za rad i razvoj mlađih kategorija. Ponosni smo na preko 300 dece koja danas treniraju u našem klubu i nastavićemo i u narednim godinama da budemo fokusirani na razvoj mladih igrača, po čemu smo jedinstven klub u Srbiji", istakao je Govedarica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: