Son u poslednjim sekundama doneo pobedu Totenhemu!

Fudbaleri Totenhema pobedili su Aston Vilu 3:2 u 26. kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Nedelja, 16.02.2020.

16:55

Son u poslednjim sekundama doneo pobedu Totenhemu!
Photo by Michael Regan/Getty Images

Izabranici Žozea Murinja odigrali su dobru utakmicu i na kraju su tek u nadoknadi vremena uspeli da dođu do sva tri boda.

Heroj Totenhema bio je Hjon-Min Son koji je u 94. minutu iskoristio veliku grešku odbrane Vile i potom rutinskom završnicom poslao loptu iza leđa golmana.

Nije dobro utakmica krenula za "Pevce", pošto je Tobi Aldervireld postigao autogol u devetom minutu.

Štoper ekipe iz Londona uspeo je da se iskupi u 27. minutu. Dajer je asistirao, a Holanđanin je poravnao rezultat. Do poluvremena gosti su uspeli da preokrenu rezultat.

Son je u 47. minutu promašio penal, ali je natrčao na loptu i poslao je iza leđa Reine.

U nastavku meča gledali su uzbudljivu igru. Vila je u 53. minutu uspela da dođe do izjednačenja preko Engelsa, posle čega su napadi Totenhema bili sve žešći.

Pokušavali su Bergvajn, Ali i dva puta Son, međutim mreža Vile je mirovala i činilo se da će utakmica biti završena rezultatom 2:2. Ipak, da tako ne bude pobrinuo se Južnokorejac sjajnim pogotkom.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: