Zvezda novom "stotkom" lako pobedila Megu

Košarkaši Crvene zvezde u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu bez većih problema su pobedili Megu rezultatom 103:85.

Izvor: SN

Ponedeljak, 13.01.2020.

16:26

Zvezda novom
Foto: Starsport

Utakmicom između Mega Bemaksa i Crvene zvezde zatvoreno je 15. kolo regionalne ABA lige, a Zvezda je ostvarila vrlo ubedljiv trijumf.

Kada je ova utakmica počela uopšte nije delovalo kao da će Zvezda lako dobiti. Gledali smo prilično ujednačen susret i serije postignutih poena.

Domaćin je do vođstva dolazio nekoliko puta i umalo završili prvu četvrtinu sa prednošću od jednog poseda.

Ipak je Zvezda igrala nešto bolje i nadigravala Megu, a halu je u tim momentima "zapalio" Ognjen Dobrić atraktivnim zakucavanjem.

Vladimir Štimac se potrudio da Zvezdina prednost raste, ali se tada pojavio i sjajni Kendrik Peri koji je "terorisao" Zvezdu.

Nekoliko 2+1 situacija pravo ni iz čega i na "veliki" odmor se odlazi sa šest poena prednosti u korist crveno-belih.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
U trećoj četvrtini su izabranici Dragana Šakote slomili svog rivala. Dejan Milojević je morao da zatraži čak dva tajm auta u prvih nekoliko minuta utakmice i bio ljut na svoje izabranike zbog loše igre u odbrani.

Zvezda je odigrala fantastično, uspela da napravi dve serije kojima se odlepila od Mege i zatvorila sve prilaze košu, a jedini igrač koji se na momente pojavljivao bio je Kendrik Peri.

U poslednoj četvrtini su crveno-beli samo završili započet posao i rezultatom 103:85 upisali vrednu pobedu.

Kendrik Peri je bio najefikasniji pojedinac sa 31 poenom, dok je Marko Simonović imao 18. Na drugoj strani su Beron i Dženkins prednjačili sa po 17 poena, dok je Panter imao 13, Štimac 12, a Gist 11 postignutih poena.

Utakmicu između Mega Bemaksa i Crvene zvezde možete pratiti UŽIVO putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: