Bobi ima pik na Pelikanse: Ponekad sam tako pametan!

Košarkaš Dalasa Boban Marjanović odigrao je najbolji meč od starta sezone u pobedi Maveriksa nad Nju Orleansom od 130:84.

Izvor: Z.K

Nedelja, 08.12.2019.

09:20

Bobi ima pik na Pelikanse: Ponekad sam tako pametan!
AP Photo/Sam Hodde

Marjanović je imao učinak od 15 poena i 16 skokova za 23 minuta, a zabeležio je i po dve asistencije i blokade.

Marjanović je imao šut 6/7 i 11 poena uz sedam skokova u prvom poluvremenu kada je Dalas uspeo da napravi veliki razliku. Bio je to njegov prvi dabl-dabl još od 25. februara i meča koji je tada u dresu Filadelfije odigrao takođe sa Pelikansima.

Marjanović je u intervjuu po završetku meča imao priliku i da se našali i putem TV kamera pozdravi roditelje u Srbiji.

"Prvi put na TV-u kao igrač Dalasa. Prvi put u ovoj areni. Prvi put pred kamerom. Sve se lepo namestilo da pošaljem pozdrav porodici u Srbiji", izjavio je Marjanović, a potom dodao kako je Dalas stigao do pobede.

"Imamo stvarno jaku klupu. Tu su momci koji mogu dobro da odigraju, koji su u stanju da uvek uskoče u igri i zamene nekoga. Svi umeju da igraju, imamo zaista dobre igrače. I što je bitnije, dobro se razumemo, zaista uživam što sam deo ovakve grupe", rekao je Marjanović.

A onda se nasmejao i dodao:

"A i ja sam ponekad tako pametan".

Na pitanje zašto mu odgovara da igra protiv Pelikansa, protiv kojih je i ranije postigao dabl-dabl rekao je da je to slučajnost.

"Moj posao je da izađem na teren i igram košarku. Dešava se da baš protiv njih odigram najbolje", poručio je srpski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: