Jović, Harden i dva Hrvata u neobaveznom razgovoru FOTO

Košarkaš Hjuston Roketsa Džejms Harden iskoristio je pauzu između sezona da pogleda jedan fudbalski meč.

Izvor: LN

Ponedeljak, 22.07.2019.

20:44

Jović, Harden i dva Hrvata u neobaveznom razgovoru FOTO
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Harden je bio gost NRG stadiona u Hjustonu, gde je gledao meč Međunarodnog kupa šampiona između Real Madrida i Bajern Minhena.

Bajern je poprilično lako izašao na kraj sa Madriđanima i slavio pobedu od 3:1, a kamere su na tribinama uhvatile Hardena kako nesmetano posmatra fudbalski meč.

Donedavno aktuelni MVP NBA lige je posle meča otišao do svlačionica i pozdravio se sa fudbalerima oba kluba.

Još jednom foto-reporeti su bili na visini zadatka, pa su uhvatili Hardena kako razgovara sa zvezdama Reala, Srbinom Lukom Jovićem i Hrvatom Lukom Modrićem.

Takođe, u njihovom društvu našao se i hrvatski trener, šef stručnog štaba Bajerna Niko Kovač. Nažalost, ne postoji audio snimak na kojem bi se moglo otkriti o čemu su velikani svojih sportova razgovarali.

Hardenov Hjuston je ove sezone zaustavljen u polufinalu Zapada od Golden Stejta, a "brada" je nedavno otkazao učešće selektoru SAD Gregu Popoviču na Svetskom prvenstvu u Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: