Danci šokirali Švajcarsku, Irska prva u grupi D

Fudbaleri Danske ukrali su bod Švajcarskoj tokom poslednjih devet minuta utakmice, koja je završena bez pobednika sa šest golova, bilo 3:3.

Izvor: SN

Utorak, 26.03.2019.

23:07

Danci šokirali Švajcarsku, Irska prva u grupi D
EPA-EFE/WALTER BIERI

Golom Konora Hurijana Irska je pobedila Gruziju sa 1:0 i tako zauzela poziciju broj 1 u grupi D sa maksimalnih 6 bodova i 2 postignuta gola, pošto su u prvom kolu savladali Gibraltar u gostima takođe minimalnim rezultatom.

Švajcarska je imala veoma lepu prednost protiv Danske, ali je sve to prokockala u završnici drugog poluvremena. Do vođstva su došli preko fudbalera Šenoe Freulera nakon svega 19 minuta fudbala i tim rezultatom se završilo prvo poluvreme.

Drugih 45 minuta je bilo znatno zanimljivije, pošto smo tada videli čak pet golova. Granit Džaka je povećao prednost Švajcarske na 2:0 u 66. minutu utakmice, a Bri Embolo deset minuta kasnije donosi velikih, velikih 3:0.

Svi su mislili da je meč gotov osim reprezentativaca Danske. Zanka je u 84. minutu postigao gol koji je doneo tračak nade Dancima, da bi Gitkjer u 88. minutu poprilično zabrinuo navijače Švajcarske.

Za totalni šok i sjajan performans gostiju pobrinuo se Dalsgard u trećem minutu nadoknade, koji je tada postigao i treći gol za Dansku i omogućio svojoj reprezentaciji da ne ode kući praznih ruku.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: