Federer zakazao duel sa Krajinovićem

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u treće kolo Mastersa u Majamiju nakon trijumfa nad Raduom Albotom iz Moldavije rezultatom 2:1 u setovima.

Izvor: SN

Nedelja, 24.03.2019.

11:15

Federer zakazao duel sa Krajinovićem
Photo by Julian Finney/Getty Images

Moldavski teniser, Radu Albot je trenutno 46. teniser na svetskoj ATP listi, a u prvom setu protiv nekada prvog reketa sveta, Rodžera Federera uspeo je da pobedi sa 6:4 u gemovima i poveo sa 1:0.

U drugom setu se igralo dosta mirnije, uspevali su teniseri da "odbrane" svoj servis, a Albot je na 5:4 za Federera baš na svoj servis uspeo da ostane u meču, koji je nešto kasnije ipak pripao Švjacarcu, bilo je 7:5.

Treći, odlučujući set, pripao je tridesetsedmogodišnjem Federeru koji je imao prednost od 5:3 i svoj servis pa je uspeo da pobedi Albota i plasira se u treće kolo, gde će igrati protiv srpskog tenisera, Filipa Krajinovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: