Jelenić: Sramota, Kralj je morao da skoči u more VIDEO

Predsednik vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić potvrdio je da je golman Crvene zvezde Aleksandro Kralj morao da skače u more u Splitu.

Izvor: PT

Subota, 09.02.2019.

16:15

Jelenić: Sramota, Kralj je morao da skoči u more VIDEO
Foto: YTSS/Slobodna Dalmacija

Kako je preneo hrvatski "24 sata", četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u Splitu pred utakmicu sa Mornarom u Regionalnoj ligi, a najteže je prošao Kralj.

Jelenić je u izjavi Tanjugu rekao da je Kralj morao da ide u lokalnu policiju da da izjavu i da se oseća dobro, prema njegovim informacijama iz Hrvatske.

"Napadnuti su u kafiću na rivi, morao da skače u more Kralj, a ostala trojica su uspela da pobegnu. To je katastrofa, igrači su, a ne navijači. Sramota, šta bih drugo rekao", rekao je Jelenić Tanjugu.

Splitska policija traga za petoricom napadača.

Vanredna konferencija za medije održaće se od 17 časova, a povratak vaterpolista Crvene zvezde iz Splita očekuje se u toku dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: