Bjelica slab, Bogdan odličan, Kingsi nemoćni u Šarlotu

Košarkaši Šarlot Hornetsa pobedili su Sakramento u noći između četvrtka i petka, rezultatom 114:95.

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

03:23

Bjelica slab, Bogdan odličan, Kingsi nemoćni u Šarlotu
Foto: Tanjug/AP Photo/Chuck Burton

"Stršljenovi" su odigrali odličnu utakmicu i prekinuli seriju Kingsa od tri uzastopna trijumfa.

Oni su bili u zaostatku u prvoj četvrtini, ali su drugu dobili rezultatom 43:25 i već tada se odlepili, pa gosti nisu imali šanse da se vrate.

Najbolji u pobedničkom sastavu bio je Kemba Voker sa 23 poena, 5 skokova i 5 asistencija, dok su po 15 poena dodali Majls Bridžes i Majkl Kid-Gilkrist.

S druge strane, najefikasniji u redovima Sakramenta bio je Badi Hild sa 24 poena, a odličnu partiju pružio je Bogdan Bogdanović. Nekadašnji igrač Partizana i Fenerbahčea je za nešto više od 27 minuta na parketu postigao 17 poena (8-13 iz igre, 1-2 za tri), uz 2 asistencije i po jedan skok i ukradenu loptu.

Nemanja Bjelica, drugi srpski reprezentativac, imao je mnogo slabiji učinak – promašio je oba pokušaja za tri poena, pogodio samo jedan od pet šuteva i na kraju imao 2 poena, 6 skokova i 4 asistencije.

Šarlot je sada osmi na Istoku sa 21 pobedom i 23 poraza, dok je Sakramento deseti na Zapadu sa skorom 23-22.

U drugoj utakmici prvog termina Filadelfija je ubedljivo nadigrala Indijana Pejserse – 120:96.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: