Cedevita jača – Edo Murić u Zagrebu

Edo Murić, nekadašnji košarkaš Partizana, novi je igrač Cedevite, saopštio je klub iz Zagreba.

Izvor: PT

Nedelja, 16.12.2018.

13:00

Cedevita jača – Edo Murić u Zagrebu
Foto: Starsport

Murić je pre Cedevite igrao za poljsku Zjelona Goru, odnosno za Anadolu Efes, Banvit, Partizan, Krku, Škofju Loku i Parklji.

S obzirom da je u ABA ligi već nastupao dok je igrao za Krku i Partizan, Murić dobro poznaje to takmičenje. Poslednja sezona koju je proveo u ABA ligi bila je 2015/2016, a tada je za Partizan u prosečno po utakmici beležio 10.38 poena, 4.23 skoka i 1.54 asistencije.

"Reprezentativac Slovenije sa iskustvom igranja ABA lige. Možda se zadnje dve, tri godine malo traži po raznim ekipama, malo nije imao niti sreće ali u svakom slučaju u ovom trenutku veliko pojačanje za nas i očekujem njegov puni doprinos vrlo brzo", rekao je po dolasku Murića trener Cedevite Slaven Rimac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: