KLS: 'Večiti derbi' moguć već u polufinalu

Posle raspleta u grupnoj fazi takmičenja, poznati su svi četvrtfinalni parovi u Košarkaškoj ligi Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

21:16

KLS: 'Večiti derbi' moguć već u polufinalu
Starsportphoto

Posle pobeda Partizana i FMP u sredu formiran je raspored u grupi B, pa će se tako u četvrtfinalu sastati Crvena zvezda – Vršac, Partizan – Mega Bemaks, Borac Čačak – Dinamik i FMP – Zlatibor.

Osim toga, poznato je i dalje ukrštanje koje može da nam donese 'večiti derbi' između Zvezde i Partizana već u polufinalu.

To znači da derbija neće biti u finalu plej-ofa drugu sezonu zaredom. FMP je prošle sezone izbacio Partizan u polufinalu i prekinuo niz od pet godina tokom kojih su dva najpopularnija kluba odlučivala o šampionu Srbije.

U četvrtfinalu i polufinalu igra se na dve dobijene, u finalu na tri. Za sada je poznato da će se Crvena zvezda i Vršac sastati 21. maja, ostali termini još nisu određeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: