Krstajiću suze u očima na dodeli nagrade u Mostaru (VIDEO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić primio je nagradu "Večernjakov pečat" za osobu godine u Bosni i Hercegovini.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

09:40

Krstajiću suze u očima na dodeli nagrade u Mostaru (VIDEO)
Foto: Screenshot/Dailymotion

"Poštovane dame i gospodo, čast i zadovoljstvo mi je da vas pozdravim. Velika mi je čast što sam večeras deo ove elite i što sam sa ovde dva člana učesnika Svetskog prvenstva, nažalost treći nije sa nama, verujem da nas gleda.

Zahvaljujem se Večernjaku na ovom velikom priznajnu i sigurno je ovo za mene poseban dan. Kao što znate dolazim iz Zenice i sticajem okolnosti sam 90-tih godina prešao u Srbiju. Ali, kada sam počinjao da treniram u mom Čeliku fudbal trenirao sam iz ljubavi, a ne da bi jednog dana bio fudbaler",
rekao je Krstajić sa suzama u očima, a potom je i nastavio:

"Nisam o tome sanjao, nego sam jednostavno želeo da igram u Čeliku i da jednog dana možda zaigram fudbal u Zenici. Danas, kao selektor Srbije isto tako nisam očekivao da ću doći do ove pozicije u kojoj sam danas. Trenerski posao sam krenuo da radim iz ljubavi jer volim fudbal i zato što mnogu da doprinesem nešto ovoj igri. Na kraju hvala još jednom hvala svima i ponosan sam što dolazim iz moje rodne Zenice".

Pored Krstajića, nagradu za osobu godine u Bosni i Hercegovini primili su i Vahid Halihodžić, Zlatko Dalić i Vladimir Petković, koji su odveli Japan, Hrvatsku i Švajcarsku na Mundijalu u Rusiji. Nagradu je dodelio "Večernji list BiH" u Hrvatskom domu Stjepan Kosača u Mostaru.

Govor Mladena Krstajića možete pogledati od 7:04 do 8:48.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: