"Orlovi" stigli u Torino bez Sergeja i Vujadina

Najbolji fudbaleri Srbije stigli su u četvrtak popodne u Torino gde će u petak uveče (20:30) na Olimpijskom stadionu igrati prijateljsku utakmicu sa Marokom.

Izvor: AK

Četvrtak, 22.03.2018.

15:38

Foto: FSS

Selektor Mladen Krstajić zbog povreda iz Beograda nije poveo vezistu Sergeja Milinković-Savića i štopera Vujadina Savića, koji je trebao da debituje za "Orlove".

Neposredno pred polazak na raspolaganju medijima bio je Aleksandar Prijović strelac zlatnog gola u noći kada smo pobedom protiv Gruzije overili plasman na Svetsko prvenstvo.

"Spremni smo za ove dve utakmice, idemo da pobedimo, ostvarimo dobar rezultat i napravimo lepu uvertiru za ono što nas kasnije očekuje. Ko će da igra i bude starter, pitanje je za selektora, a na nama igračima je da budemo spremni", kaže Prijović.
Foto: FSS
Napadač grčkog PAOK pohvalio je atmosferu u reprezentaciji, a slično razmišlja i „zlatni orlić“ Miloš Veljković, koji želi da se nametne u narednim duelima.

"Bio sam povređen, oporavio sam se, odradio i trening, tako da sam spreman. Svaki igrač želi da igra, ali odluka je samo na selektoru. Nadamo se dobrom rezultatu u oba meča", kaže defanzivac nemačkog Verdera.

Četiri dana posle Torina Srbija će igrati u Londonu protiv Nigerije (20h).
Foto: FSS
Foto: FSS

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: