Mikroekonomija: Kako Federer uči decu da zarađuju?

Iako im je otac jedan od najuspešnijih i najbogatijih sportista svih vremena, deca Rodžera Federera sama zarađuju novac za džeparac.

Izvor:

Sreda, 14.03.2018.

14:23

Mikroekonomija: Kako Federer uči decu da zarađuju?
Photo by Daniel Leal-Olivas - Pool/Getty Images

"Kao i poslednjih nekoliko godina, iznajmili smo kuću za vreme trajanja Indijan Velsa pošto smo prosto navikli tako. Kada je Majami u pitanju onda smo u hotelu, ali u svakom slučaju volimo da znamo, naravno zbog dece i njihove rutine, gde ćemo spavati", rekao je Feder i nastavio:

"U Indijan Velsu je dosta drugačije, deca su stalno u bazenu ili neprestano trče oko njega, a od ove godine su napravili i štand za prodaju limunade na ulici. Samo u utorak su zaradili 70 dolara, ali mi nisu dali ništa. Bilo je sjajno, nažalost – ja nisam bio tu jer sam imao obaveze i treninge u kompleksu, ali znam da su imali odličan dan i da su komšije bile veoma velikodušne".

Legendarni Švajcarac ima četvoro dece sa suprugom Mirkom, osmogodišnje bliznakinje Milu Rouz i Šarlin Rivu, odnosno trogodišnje blizance Lea i Lenija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: