Kavalirsi trejdovali Ajzeu Tomasa, a Bulsi Milovana Rakovića

Osmi februar bio je poslednji dan u kom su NBA timovi mogli da trejduju igrače, a glavnu ulogu imali su Klivlend Kavalirsi.

Izvor:

Petak, 09.02.2018.

10:35

Kavalirsi trejdovali Ajzeu Tomasa, a Bulsi Milovana Rakovića
EPA/VALDA KALNINA

Aktuelni vicešampioni sveta napravili su nekoliko radikalnih poteza, pa su Ohajo u poslednjem satu trejd roka napustili Ajzea Tomas, Dvejn Vejd, Derik Rouz, Iman Šampert...

Iako je totalna rekonstrukcija Kavsa bila glavna vest i u našim medijima, najviše pažnje privukao je potez Čikago Bulsa, odnosno trejd igrača rođenog u Užicu.

U sklopu dogovora sa Portland TrejlBlejzersima, Bulsi su u Oregon poslali tridesetdvogodišnjeg centra Milovana Rakovića u zamenu za deset godina mlađeg krilnog centra Nou Vonleha.

Raković, koga su Dalas Meveriksi izabrali kao 60, poslednjeg pika na draftu 2007. godine, počeo je karijeru u Polet Keramici iz Novog Bečeja, a igrao je još i za Atlas, Mega Ishranu, Spartak iz Sankt Peterburga, Montepaski iz Sijene, Žalgiris iz Kaunasa, Bilbao, Zenit iz Sankt Peterburga, Turk Telekom i Huventud, dok je trenutno član švajcarskog Union Neušatela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: