Gardijan: Srbija 19. favorit, do uspeha ako...

Fudbalska reprezentacija Srbije 19. je favorit za osvajanje Svetskog prvenstva u Rusiji, smatra britanski list Gardijan.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 17.11.2017.

11:12

Gardijan: Srbija 19. favorit, do uspeha ako...
StarSport

Srbija, po mišljenju Gardijana, ima veće šanse da postane prvak sveta nego Kolumbija, Švajcarska ili Rusija, a manje od Maroka, Danske, Švedske ili Senegala koji su redom ispred "orlova" na toj listi.

U tekstu se navodi da je "zanimljivo to što je selektor Slavoljub Muslin dobio otkaz iako je u kvalifikacijama završio ispred Republike Irske i Velsa i sa samo jednim porazom u 10 mečeva, da Srbija ima veoma talentovanu ekipu sa predvodnicima Branislavom Ivanovićem i Nemanjom Matićem, kao i da može da ostvari uspeh ukoliko se izbegnu podele koje su se dešavale u prošlosti".

Prvi favorit u Rusiji je branilac trofeja Nemačka, odmah iza su Brazil i Španija, a potom i Francuska, Belgija, Portugalija...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: