Jokić presudio Tanderu, solidna partija Bogdana

Srpski košarkaš Nikola zabeležio je još jednu odličnu partiju u pobedi Denvera nad Oklahomom – 102:94.

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

08:08

Jokić presudio Tanderu, solidna partija Bogdana
Getty Images

Centar Nagetsa je za 28 minuta na parketu upisao novi dabl-dabl postigavši 15 poena (7-16) uz 11 skokova i tri asistencije.

Somborac je odigrao loše prvo poluvreme, ubacio je samo četitri poena i brzo je zaradio dva faul, ali se u drugom delu razigrao i ubacio važne poene 52 sekunde pre kraja pošto je posle skoka u napadu pogodio za 100:92.

Iako su Tandersi imali prednost tokom većeg dela meča Denver je u finišu slomio protivnika i upisao četvrtu pobedu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Emanuel Mudiej koji je zabeležio 21 poena, sedam skokova i pet asistencija, a pratio ga je Pol Milsap sa 17 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Kod Oklahome se istakao Entoni sa 28 poena uz pet skokova, dok je Vestbruk meč završio sa 13 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Denver je upisao sedmu pobedu od početka sezone u 12 mečeva, dok Oklahoma ima skor od četiri pobede i sedam poraza. Oklahomi je ovo bio četvrti uzastopni poraz. Košarkaši Sakramenta savladali su na svom parketu u dramatičnom meču Filadelfiju rezultatom 109:108, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović zabeležio je solidnu partiju.

Bivši igrač Partizana je za 22 i po minuta upisao devet poena (3/10), uz dve asistencije i tri skoka.

Bogdanović nije dobro započeo meč, ali je treću deonicu odigrao veoma dobro.

U dramatičnoj završnici De‘Aron Foks je 14 sekundi pre kraja doneo pobedu Kingsima, pošto je Embid na drugoj strani promašio šut za pobedu u poslednjoj sekundi.

Kingse su do pobede predvodili Zek Rendolf sa 20 i Džastin Džekson sa 19 poena.

U redovima Filadelfije Robert Kovington je ubacio 24 poena, a Džoel Embid je dodao 22.

Sakramento je upisao treću pobedu, ali je i prekinuo niz Filadelfije od pet mečeva bez poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: