Junak Prijović: Ovo sanjaš kao dete!

Junak Srbije u odlučujućem meču u borbi za Svetsko prvenstvo Aleksandar Prijović istakao je da se ovakvi mečevi sanjaju dok se odrasta.

Izvor: AK

Ponedeljak, 09.10.2017.

23:16

Junak Prijović: Ovo sanjaš kao dete!
Foto: Getty images

Prijović je ušao kao rezerva protiv Gruzije i 15 minuta kasnije postigao jedini gol na utakmici vredan direktnog plasmana na Mundijal 2018.

"To se sanja kao dete i zaista nije moglo bolje. Zaslužili smo Svetsko prvenstvo. Kad sam dao gol samo sam se zahvalio Bogu za sve godine što sam čekao da mi se ukaže prilika i uživao sam u trenutku. Nisam disao dok su skakali na mene!", rekao je Prijović za Javni servis posle meča.

Centarfor grčkog PAOK je rođen u Švajcarskoj, prošao je sve omladinske selekcije ove zemlje, ali je u februaru dobio dozvolu da nastupa za Srbiju.

Meč protiv Gruzije mu je bio prvi u dresu "Orlova", a gol odluke mu je bio prvenac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: