LBJ Trampu: Bizgove, bila čast dok ti nisi došao

Lebron Džejms stao je u odbranu Stefa Karija i Golden Stejt Voriorsa u "okršaju" sa predsednikom SAD.

Izvor: AK

Subota, 23.09.2017.

18:10

LBJ Trampu: Bizgove, bila čast dok ti nisi došao
Foto: Getty images

Donald Tramp je na Tviteru objavio da je povukao pozivnicu šampionu NBA lige jer Kari okleva da doće u Belu kuću.

"Odlazak u Belu kuću se smatra velikom čašću za šampionski tim. Stefon Kari okleva, zbog toga je pozivnica povučena", napisao je Tramp.

Uoči svake sezone šampion ide na tradicionalni prijem u Belu kuću, ali se to ove godine neće dogoditi.

"Bizgove, Kari je već rekao da neće doć! Zbog toga ni ne postoji pozivnica. Odlazak u Belu kuću je bila čast dok se ti nisi pojavio", žestoko je odgovorio Džejms predsedniku SAD. Predsednik SAD se oglasio i povodom pojedinih NFL igrača koji zbog rasizma često kleče prilikom intoniranja državne himne, a njegov "stil" izražavanje je posebno naljutio Krisa Pola.

"Pored svega što se dešava u našoj zemlčji tisu koncentrisan na to ko kleči i dolazi u Belu kuću? A sumnjam da si dovoljno čovek da nazoveš bilo kog od tih igrača kučkinim sinom u lice", napisao je Pol na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: