"Drim tim 2004? Najgorih 38 dana u životu"

Nekadašnja zvezda NBA lige Stefon Marberi rekao je da mu 38 provedenih dana sa nacionalnim timom 2004. godine predstavlja najgori period u životu.

Izvor: PT

Ponedeljak, 17.07.2017.

20:50

Getty Images

Legende kineske košarke kaže da mu nije bilo loše što je u timu, jer je to privilegija, već je saradnja sa trenerom Lerijem Braunom bila užasna.

Sve je krenulo na prvom treningu kada je Braun upitao Lebrona Džejmsa, Karmela Entonija, Tima Dankana i Marbera, koji je njihov cilj na Olimpijadi.

Kada je bio red na Marberijeve reči, gotovo sve je bilo rečeno, pa se bivši igrač Njujork Niksa i drugih ekipa u SAD našalio i rekao: "Ne zaboravite da bi trebalo da i da se zabavljamo".

To se nikako nije svidelo Braunu koji je povišenim tonom rekao Marberiju: "Slušajte ovog momka, on bi da se zabavlja!".

Da sve bude još gore za Marberija, naredne sezone ga je u Niksima upravo trenirao Braun, a dugogodišnji igrač Peking Daksa je to ovako objasnio.

"To je bilo nepodnošljivo. Niko nije želeo da igra za njega. Cela hemija u timu je bila užasna, ali to je bilo okruženje u kojoj je on voleo da radi", rekao je Marberi za "Complex".

Inače, Amerikanci su na Olimpijskim igrama te godine doživeli šok, pošto su u polufinalu poraženi od Argentine, koja je na kraju postala šampion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: