Zvanično: Radonjić i Zvezda se razišli!

Košarkaški klub Crvena zvezda i Dejan Radonjić odlučili su da ne nastave dugogodišnji saradnju, saopšteno je na sajtu kluba.

Izvor: PT

Subota, 15.07.2017.

20:32

Zvanično: Radonjić i Zvezda se razišli!
StarSport

Crnogorski stručnjak je 2013. godine stigao u Crvenu zvezdu i od tada je uspeo da osvoji devet titula sa klubom sa Malog Kalemgdena.

Saopštenje aktuelnog šampiona Srbije i ABA lige prenosimo u celosti:

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da i pored velike želje, saradnja sa dosašnjim trenerom gospodinom Dejanom Radonjićem nije nastavljena.

KK Crvena zvezda mts izražava veliku zahvalnost treneru koji je na klupi kluba sedeo više od 4 godine i u tom periodu ostvario istorijske rezultate.

Crvena zvezda je sa gospodinom Radonjićem kao trenerom osvojila: 3 titule prvaka ABA lige, 3 titule domaće lige, 3 nacionalna kupa, a pamtiće se i veliki uspesi u Evropi, polufinale Evrokupa, i prvi istorijski plasman u plej of Evrolige.

Nakon povratka Dejana Radonjića sa usavršavanja u SAD, obavljeni su poslednji razgovori sa čelnicima kluba u Beogradu. Ipak, i pored velike želje, klub i trener neće nastaviti saradnju.

KK Crvena zvezda mts će o narednim koracima blagovremeno obavestiti javnost", piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

272 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: